Rubrieken : alfabet | volledige lijst
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Z
Cadeaushop Café's/restaurants Callcenters Camperverhuur Caravanstalling Carrosseriebouw Catering Chauffeursdiensten Chocolaterieën Coaching Communicatiebureaus, adviesbureaus Compressoren Computeropleidingen Computers Computertraining Conflictbemiddeling Congres- en Meetingcenters Constructiewerken Consulting/Interimmanagement Creditmanagement Cultuur Cursussen/Trainingen

7 record(s) gevonden | pagina 1 van 1

Pier K Vertrekpunt voor kunst en cultuur
2132 TZ Raadhuisplein 9,  Hoofddorp
023-5669565

rubriek: Cultuur

Pier K Vertrekpunt voor kunst en cultuur
2132 TZ Raadhuisplein 9,  Hoofddorp
023-5669565

rubriek: Cultuur

Podium Duycker
2132 TZ Raadhuisplein 5,  Hoofddorp
023 562 33 10

rubriek: Cultuur

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer, is de plek waar de muziek letterlijk wordt gemáákt en waar muziekfreaks, muzikanten en cultuurliefhebbers kunnen gaan genieten! Duycker heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenruimten, studio’s, workshopruimtes en een grand café. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan.
GROTE ZAAL (CAPACITEIT: 700) In de grote zaal kun je genieten van binnen- en buitenlandse acts, die naam hebben gemaakt in het Nederlandse clubcircuit en daarbuiten. Maar ook tijdens de dance-nights kun je checken of de fundering van Duycker shock-proof is!
KLEINE ZAAL (CAPACITEIT: 200) De kleine zaal is de plek waar regionale bands en dj’s zich presenteren, en waar je kunt deelnemen aan workshops, open podia of jamsessies. De kleine zaal kan tevens worden gehuurd als studio voor dans- en theatergroepen.GRAND CAFÉ Het grand café van podium Duycker is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich op een of andere manier binnen de popscene beweegt of gewoon gezellig met vrienden wat wil drinken en/of eten. Het grand café heeft een eigen podium en faciliteiten om beginnend talent, of concerten die wat kleinschaliger van opzet zijn, te presenteren. De entree tot het café is zoveel mogelijk gratis, tenzij anders wordt aangegeven.

WAT KAN PODIUM DUYCKER VOOR U BETEKENEN?


• Speciale concerten of concertreeksen met speciale hospitallity faciliteiten


• Zaal of publieksruimte adopteren/huren. Deze ruimte krijgt de naam van uw bedrijf en Duycker gebruikt uw bedrijfsnaam consequent in onze promotiematerialen


• Zalen en/of ruimtes te huren, dan wel gratis/en of korting op de huur voor gebruik van bedrijfspresentaties, seminars, bedrijfsfeesten e.d.


• Ontvangsten en rondleidingen voor de officiële opening van podium Duycker, tezamen met uw relaties


• Speciale uitnodigingen voor u en uw relaties voor de feestelijke opening van Podium Duycker


• Mogelijkheid tot exclusief gebruik VIP Balkon


• Gratis gebruik van zalen en/of korting bij evenementen


• De mogelijkheid om uw relaties of medewerkers te ontvangen in podium Duycker


• Netwerkfaciliteiten voor bedrijven


• Uitnodigingen voor de jaarlijkse sponsoravond

Stichting Meer Jazz
2130 AN Postbus 579,  Hoofddorp
0252-621252

rubriek: Cultuur

Trio “Grande”
2131 RN Dunantstraat 87,  Hoofddorp
023-5657588

rubriek: Cultuur

Trio “Grande”
2131 RN Dunantstraat 87,  Hoofddorp
023-5657588

rubriek: Cultuur
Trio Grande
2131 RN Dunantstraat 87,  Hoofddorp
023-5657588

rubriek: Cultuur
Sponsors